Studentboende i Malmö

S

Heimstaden

Heimstaden har 665 studentlägenheter i Malmö. Det är det största studentboendet i staden med lägenheter som renoverades mellan 2006-2010. Lägenheterna finns i ett hus, en 240 meter lång byggnad, med målet att skapa ett boende helt anpassat efter studenters behov. Detta boende ligger i Kryddgården / Rosengård och kallades tidigare Malmö Studenthus.

Boplats Syd

Förmedlar de allra flesta studentbostäderna i Malmö. Ett tips är att registrera dig (årsavgift 300 SEK) redan innan du blivit antagen för att ha större chans att hitta din bostad. Denna bostadsförmedling är kommunal och ägs av Malmö kommun. Den innehåller bostäder i både kommunal och privat regi.

MKB Fastighets AB

Erbjuder hyresfritt i juli och augusti. Man är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag som ägs av Malmö stad. Har blivit utsedda till Sveriges bästa studbo både 2017 och 2018!

Söka vanlig lägenhet i Malmö

Är du ute efter något mer långvarigt och kan tänka dig att inte enbart bo i studentbostäder kan vi rekommendera dig att använda Lägenheter24 för att hyra lägenhet i Malmö. Där startar du en prenumeration för från 29 kr per vecka och får sedan omedelbart e-post när en lägenhet kommer ut i Malmö.