Studentboende i Helsingborg

S

Helsingborg är en studentvänlig stad. Det betyder att staden aktivt deltar i att alla studenter ska känna sig välkomna och få den hjälp de behöver. I Helsingborg finns det idag sex olika studenthem. Inget av dem ligger längre än 15-20 minuters cykelväg bort från Campus.

Helsingborgsstudent.se

Helsingborgsstudent.se är ett initiativ från Helsingborgs stad och ett samarbete med Campus Helsingborg, studentorganisationer och bostadsaktörer i Helsingborg.
www.helsingborgsstudent.se

Lägenheter24.se

Lägenheter24.se är en bostadsförmedlare som fokuserar på att leverera lediga lägenheter i e-postformat. Så fort ett objekt läggs ut, får du som prenumerant ett mail och kan utifrån det vara först med att kontakta hyresvärden för att hyra lägenheten.

Helsingborgshem

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med drygt 12 200 lägenheter i över 30 bostadsområden i Helsingborg. Ägare är Helsingborgs stad. Du måste ha antagningsbesked för studier vid Högskolan innan du söker studentbostad.
www.helsingborgshem.se

Akelius Fastigheter

Akelius Fastigheter AB förvaltar bostäder och är med sina 30 000 lägenheter en av Sveriges största privata bostadsvärdar.
www.akelius.se

Biskopen Fastighets AB

Biskopens Fastighets AB är ett genuint familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i västra Skåne, med verksamhet i kommunerna Helsingborg, Landskrona, Svalöv, Eslöv och Skurup.
www.biskopen.se

BroGripen Fastighets AB

BroGripen Fastighets AB ingår i fastighetskoncernen SSF Real Estate AB. Nuvarande verksamhetsorter är Helsingborg, Ystad, Ängelholm, Trelleborg.
www.ssfrealestate.se

Espace Fastighetsförvaltning AB

Espace Fastighetsförvaltning har lägenheter i Helsingborg.
www.espace-ffv.se

Svenska Hus

Svenska Hus är ett renodlat fastighetsföretag, som äger och förvaltar fastigheter i Göteborgs-, Stockholms- och Skåneregionerna. I Helsingborg äger bolaget ett tiotal fastigheter.
www.svenskahus.se

Wallenstam AB

Wallenstam AB äger fastigheter i Helsingborg, Göteborg och Stockholm.
www.wallenstam.se