Försäkringar student

F

Försäkringar student är ett ämne som inte bör glömmas bort. Eventuellt kan det vara så att studietiden blir den första tiden hemifrån. Då är det viktigt att tänka på försäkringar. När man bor hemma omfattas man ju av föräldrarnas försäkringar, men så är inte fallet när man flyttar till eget boende. Detta är ett faktum som många glömmer. Här kommer några bra förslag för försäkringar student.

Fackföreningen Unionen erbjuder medlemskapet Unionen Student som bara kostar 100 SEK under hela din studietid oavsett hur länge du studerar. Förutom ett flertal förmåner som exempelvis trygghet på extra- eller sommarjobb, olika rabatter m.m. så erbjuder man också hem- och olycksfallsförsäkring till rabatterade priser.

ICA försäkring erbjuder dig att bli ICA Student. Det betyder att du får ett bankkort utan kostnad under tiden du studerar, bra rabatter på mat (äta behöver vi ju alla!) samt koll på dina pengar via webb, app, mobil och butik. Som ICA Student erbjuds du också hemförsäkring till rabatterat pris.