Studentboende i Eskilstuna

S

Studenter på Mälardalens Högskola behöver inte oroa sig för boendet. Eskilstuna kommun och Västerås stad garanterar att alla studenter som flyttar till någon av orterna får en bostad. Du får kanske inte drömlägenheten mitt i stan på en gång, men du slipper att övernatta i en gymnastiksal. När du bor i studentlägenhet betalar du oftast bara 10-månaders hyra då sommarmånaderna är fria. Bostad söker du genom att kontakta något av bostadsbolagen på länkarna nedan. Uppge att du ska studera på Mälardalens högskola så kommer de att hjälpa dig vidare till en bostad. Boendegarantin gäller den ort där din utbildning ges. Det vill säga, om en utbildning ges i Eskilstuna gäller boendegarantin för Eskilstuna men inte för Västerås.

Eskilstuna Kommunfastigheter AB

Kommunfastighet erbjuder centrala lägenheter, radhus, bostäder på landet och studentbostäder. Totalt förfogar de över knappt 6000 lägenheter.
www.kfast.se

HSB Södermanland

HSB Södermanland har kontor i Katrineholm, Strängnäs och Eskilstuna. Föreningen äger och förvaltar hyreslägenheter, äldreboenden, gruppbostäder och studentlägenheter
www.hsb.se

Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastighetsbeståndet består till största delen av centralt belägna bostäder.
www.lundbergs.se

Arcos Bygg & Förvaltning AB

Arcos Bygg & Förvaltning AB är ett fastighetsbolag som hyr ut lägenheter i Eskilstuna.
www.arcosbf.se

Egeryds Bostadsklubb

Egeryds Bostadsklubb förvaltar bostäder och lokaler inom Eskilstuna kommun.
www.egerydsff.se

Sök lägenheter i Eskilstuna

Önskar du inte sköta allt sökande av lediga lägenheter manuellt kan du använda dig av tjänsten Lägenheter24 för att hyra lägenhet i Eskilstuna. Där skapar du en prenumeration från 29 kr per vecka och tar sedan emot e-post så fort en ledig lägenhet i Eskilstuna kommer ut.